Otkriva se da je Ronaldo spreman na smanjenje plaće i napuštanje momčadi, ali niti jedan klub se ne usudi preuzeti

Prema izvješćima, portugalski agent Mendes nedavno je rekao klubovima da je Cristiano Ronaldo spreman smanjiti svoju plaću za 30% kako bi se pridružio, ali niti jedna momčad trenutno nije zainteresirana za njega.

Prema pisanju medija, Mendes je tim klubovima koji su bili zabrinuti poručio da neće moći priuštiti Ronaldovu plaću, Ronaldo je bio spreman prihvatiti značajno smanjenje plaće, čak do 30%, ali nijedan klub nije bio voljan uvesti Ronalda.

Cristiano Ronaldo i dalje je zainteresiran za Atletico Madrid, ali Atletico Madrid je rekao da im financije kluba ne dopuštaju da potpišu Cristiana Ronalda.

Prije nego što je Barcelona potpisala Lewandowskog, Mendes je čak preporučio Cristiana Ronalda Barceloni, ali nijedan klub trenutno nije blizak Cristianu Ronaldu.U takvim okolnostima Manchester United i dalje naglašava da Cristiano Ronaldo nije na prodaju.

CBS je također rekao da se Ronaldo nije samo želio pridružiti momčadi koja može igrati u Ligi prvaka, već i momčadi koja ne mora preuzeti punu odgovornost. Cristiano Ronaldo želi podršku, za koju misli da je ključna za njegovo održavanje u formi. Ova je godina Svjetskog prvenstva i vrlo je važno da ne mora igrati na svim natjecanjima.

Pa što misliš gdje će Ronaldo otići na kraju?Kao Ronaldov navijač ne sviđaju mi ​​se Ronaldovi česti transferi.Možda je zbog godina malo nemoćan.Mislim da se polako može vratiti obitelji i trošiti više vrijeme s njim. Pratite djecu, što mislite, dobrodošli u komentar ispod!