Martial zbog ozljede ne može sudjelovati u prvom kolu Premier lige, neka počne Ronaldo

Cristiano Ronaldo sudjelovao je u četvrtak na normalnom treningu Manchester Uniteda, a britanski mediji navode da bi zbog Martialove ozljede trener Ten Hag mogao početi Cristiana Ronalda u prvom kolu Premier lige protiv Brightona.

Javna je tajna da Ronaldo ovog ljeta želi napustiti Manchester United, no United je jasno dao do znanja da on neće biti prodan i pitanje gdje je on još uvijek visi u zraku.

Cristiano Ronaldo ima još godinu dana ugovora s Manchester Unitedom, a nedavno se vratio u momčad na treninzima te je sudjelovao u poluvremenu pripremne utakmice protiv Vallecana. Ronaldo je također bio na treningu Carringtona u četvrtak na nedjeljnoj domaćoj utakmici protiv Brightona.

Za igru ​​Vallecana, Ronaldo je napustio teren ne čekajući da utakmica završi.Trener Ten Hag je priznao da je takav pristup neprihvatljiv.Iako je bio malo nezadovoljan Ronaldom, “Daily Mail” je rekao da će Ten Hag Cristiano Ronaldo vjerojatno započeti protiv Brightona jer je još jedan napadač Manchester Uniteda, Martial, izvan prve utakmice Premier lige zbog istegnuća tetive koljena.

Nadam se da će Martialova ozljeda biti sanirana što je prije moguće, a Cristianu Ronaldu također želim nesmetan početak. Naša web stranica je pokrenula niz novih dresovi za nogomet, ako vam trebaju, dobrodošli na konzultacije!