Bayern i dalje planira nastaviti pojačavati angažmane

Prošle sezone Bayern München osvojio je deset uzastopnih naslova u Bundesligi bez presedana, postavši prva momčad u pet velikih liga koja je osvojila deset uzastopnih naslova prvaka. Kako bi se suprotstavio Bayernu, Dortmund je ovog ljeta uveo niz novih pomagala, no Južna zvijezda ne želi da joj se dominacija ugrozi, a intenzitet potpisa čak premašuje onaj Hornetsa. Nakon službene objave potpisa s Telom, Bayern je završio i peti potpis ovog ljeta, no čini se da i dalje ne prestaju s potpisivanjem.

Prethodno je Bayern potpisao redom desnog beka Mazrawija, veznjaka Gravenberga, napadača Manea, središnjeg braniča De Ligta i tinejdžera Terra, što je koštalo ukupno 137,5 milijuna eura bez promjenjive klauzule. Unatoč tome, Bayern je također puno dobio na prodaji ljudi. Mnogi igrači, uključujući i transfer najboljeg strijelca Lewandowskog, bundesligaškom su velikanu donijeli 79,4 milijuna eura, a stvarna potrošnja iznosi 58,1 milijun eura. Bayern dubokih džepova je nije veliki trošak. Trenutno Bayernova sljedeća meta je Leipzigov veznjak Leimer, a dvije strane još uvijek imaju nedostignutu razliku od 5 milijuna eura. Prošle sezone, Leimer je dao 5 golova i 6 asistencija u 43 utakmice za Leipzig, te je bio jezgra veznog reda momčadi. Nakon što je Bayern jedan za drugim pokrao Nagelsmanna, Upamecana i Sabitzera, Leipzig ne želi dalje prodavati stožer momčadi konkurentima.

Osim Leimera, Bayern je i dalje na poziciji napadača i još uvijek traži novog vlasnika za dres s brojem 9 koji je ostavio Lewandowski. Bilo je poziva da Ronaldo zamijeni Lewandowskog, ali izvršni direktor Bayerna Kahn odbio je tu mogućnost. Bayern danas pomno prati kretanje napadača Tottenhama Harryja Kanea, iako je trener Nagelsmann nedavno javno izjavio da će “Kaneov transfer biti skup”, što je izazvalo nezadovoljstvo trenera Tottenhama Contea, no činilo se samo pitanje vremena kada će Engleski reprezentativac dospio je u Bundesligu.

Mislite li da će se Ronaldo pridružiti? Dobrodošli da ostavite poruku ispod!