Your shopping cart is empty!

Thibaut Courtois mogao bi napustiti Chelsea u narednim danima, p

06/08/2018 0
Menadžer Chelseaja, Maurizio Sarri Chelsea dres nogometni, predložio je da je otvoren dopuštajući Thibautu Courtoisu da odlazi s Stamford Bridge ovog tjedna ako vratar traži odlazak.
 
Courtoisov agent, Christophe Henrotay, izjavio je kako se igrač želi preseliti u Real Madrid kako bi bio bliži svojoj kćeri koja živi u Španjolskoj. No, Sarri kaže kako se belgijski, koji se vraća u ponedjeljak nakon odlaska nakon Svjetskog kupa, mora osobno objasniti svoje ambicije prije nego što Chelsea razmotri prihvaćanje ponude za njega.
 
"Ne zanima me agent", rekao je Sarri. "Želim čuti Courtois. Ako Courtois sutra kaže mi isto kao agent, onda moram razgovarati sa svojim igračem, naravno. Jer samo želim igrače s vrlo visokom razinom motivacije. "
 
Drugi uvjet Courtois koji je dobio transfer je taj Chelsea osigurati zamjenu prije roka za prijenos u četvrtak. Budući da je ovaj ljeto postao nasljednik Antonio Contea na Stamford Bridgeu, Sarri još mora raditi s Courtoisom i još pet igrača koji imaju produžene stanke nakon Svjetskog kupa, uključujući Eden Hazard i N'Golo Kanté. Talijanski je rekao da je to bio jedan od razloga zbog kojeg je njegova momčad dobro tukli 2-0 Manchester Cityja u Štitskoj zajednici.
 
Chelsea je izgledao slabo i bolesno i Sarri je rekao kako bi radije nastavio raditi s njima na terenu za trening, nego da igraju prijateljsku utakmicu protiv Lyona u utorak. Rekao je da ne zna koliko će ga trebati ugraditi njegov stil. "Dakle, vrlo je teško. To ovisi o meni i to ovisi o igračima. Ponekad [u drugim klubovima] posao je bio jako dug, a ponekad i nije. "
 
Pep Guardiola pohvalio je svoje igrače za njihovu izvedbu - opisujući Bernadona Silvanu, osobito, "remek-djelo". On je također pozdravio 18-godišnji veznjak Phil Foden, koji je rekao da je sada postao punopravni član prvog tima koji je samo prošao posljednji debi u studenom prošle godine.