Your shopping cart is empty!

Obavijest o privatnosti

Zaštita vaše privatnosti važna je za nas. Ovo pravilo objašnjava kako prikupljamo, upotrebljavamo i otkrivamo osobne podatke koje možete pružiti tijekom korištenja ove web stranice. Uvijek je vaš izbor hoćete li pružati osobne podatke putem web stranice. Bilo koji osobni podaci koje pružate bit će tretirani s pažnjom, a podložni su toj pravilima, neće se upotrebljavati ni otkrivati ​​na način na koji niste pristali. Također, možete se isključiti od određenih upotreba i otkrivanja vaših osobnih podataka, kao što je objašnjeno u ovom pravilu.

VAŠE POMOĆ

1. Korištenjem web stranice, označavate svoj pristanak na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših osobnih podataka u skladu s ovim pravilima.

INFORMACIJE AUTOMATSKI PRIKUPLJENI

2. Nespoznatljivi podaci - Kao i mnoge druge web stranice, web stranica automatski prikuplja određene informacije koje se ne mogu identificirati s korisnicima web stranica, kao što su adresa Internet protokola (IP) vašeg računala, IP adresa vašeg davatelja internetskih usluga, datum i vrijeme kada pristupate web-mjestu, internetskoj adresi web stranice s koje ste izravno povezani s web-mjestom, operacijskim sustavom koji koristite, dijelovima web stranice koje posjećujete, čitanjem stranica i slikama web stranica pregledavanje i sadržaj koji preuzimate s web stranice. Ove informacije koje se ne mogu identificirati koriste se za potrebe web stranica i administracije sustava te za poboljšanje web stranica. Također možemo upotrijebiti podatke koji se ne mogu identificirati za pokretanje interaktivnih rasprava u stvarnom vremenu s korisnicima. Vaši podaci koji se ne mogu identificirati mogu biti otkriveni drugima i trajno arhivirani za buduću upotrebu.

3. Kolačići - Web stranica koristi kolačiće, tehnologiju koja instalira malu količinu informacija na računalu korisnika web mjesta kako bi dopustio web stranici da prepozna buduće posjete pomoću tog računala. Kolačići poboljšavaju udobnost i korištenje web stranica. Na primjer, informacije koje se pružaju putem kolačića koriste se da vas prepoznaju kao prethodnog korisnika web stranice, tako da svaki put ne morate unositi svoje osobne podatke, ponuditi personalizirani sadržaj web stranice i informacije za svoju upotrebu, pratiti svoju aktivnost na web stranica da odgovori na vaše potrebe i na neki drugi način olakša vaš doživljaj web mjesta. Možete odbiti kolačiće ako vaš preglednik dopušta, ali to može utjecati na vašu upotrebu web stranice i vašu sposobnost pristupa određenim značajkama web stranice ili uključivanje u transakcije putem web stranice.

4. Podaci o praćenju - možemo upotrijebiti neosobne podatke za izradu agregiranih izvješća o praćenju informacija o demografskim podacima web-lokacije, uzorcima prometa i kupnji, a zatim dostaviti ta izvješća oglašavačima i ostalima. Nijedna informacija o praćenju u izvješćima ne može se povezati s identitetima ili drugim osobnim podacima pojedinih korisnika. Nogometni fanatici također mogu povezati informacije o praćenju s osobnim informacijama koje dobrovoljno pružaju korisnici web mjesta. Jednom kada se takva veza napravila, sve povezane informacije tretiraju se kao osobni podaci te će se koristiti i otkrivati ​​samo u skladu s ovim pravilima.


OSOBNE INFORMACIJE KOJE UČINITI SPECIFIČNO

5. Vaši osobni podaci - Tijekom korištenja vašeg web mjesta, od vas će se možda tražiti dobrovoljno pružanje određenih osobnih podataka, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, poštanska adresa, telefonski broj ili podaci o kreditnoj kartici. Ove se informacije koriste za lakše komuniciranje s vama i pomoći vam da se prijavite za pristup određenim posebnim značajkama web stranice ili transakcija transakcija. Uvijek je vaš izbor hoćete li, na žalost, pružati osobne podatke bez pružanja traženih informacija, određene značajke web mjesta neće biti dostupne i nećete biti u mogućnosti izvršiti nikakve transakcije putem web mjesta.


6. Korištenje vaših osobnih podataka - Vaše osobne podatke možemo koristiti za kontaktiranje i odgovaranje s vama, odgovaranje na vaše upite, obradu transakcija i plaćanja te olakšavanje i poboljšanje vaše upotrebe web stranica.
Možemo vam razviti povjerljivi profil kupca koji će vam poslužiti za pružanje najbolje usluge.

7. E-poruke od nas - s vremena na vrijeme možemo slati e-poštu ili druge obavijesti koje sadrže informacije o nama ili druge stvari za koje smatramo da će vas zanimati. U bilo kojem trenutku možete zatražiti da prestanemo slanjem e-pošte i ostalih informacija kontaktiranjem Kontaktirajte nasPregledavamo vašu privatnost i ne prodajemo, iznajmljujemo ili zloupotrebljavamo popis e-pošte korisnika. Također, svaka e-poruka koju šaljemo od vas će vam reći kako odbiti daljnje poruke e-pošte.

8. Dječja online pravila - Predani smo očuvanju internetske privatnosti svih naših posjetitelja, uključujući djecu. U skladu s Zakonom o zaštiti privatnosti on-line djece nećemo svjesno prikupljati osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Prodajemo proizvode namijenjene kupnji odraslih osoba. Ako izvršite kupnju na našoj web stranici, vi predstavljaš da si odrasla osoba. Ako ste dijete mlađe od 13 godina, morate zatražiti od svog roditelja ili zakonskog skrbnika da vam pomogne u korištenju web stranice.

9. Objavljivanje vaših osobnih podataka - Možemo otkriti vaše osobne podatke u sljedećim okolnostima:

(i) Objavljivanje usluga pružateljima usluga - Da bismo obradili transakcije, moramo otkriti neke vaše osobne podatke određenim davateljima usluga, kao što su izdavatelj kreditne kartice, tvrtka za potvrdu kreditne treće strane, rukovoditelj proizvoda, i TeamFanShop, Inc. Prije otkrivanja osobnih podataka, davatelj usluga će se složiti s nama kako bi zaštitili privatnost Vaših osobnih podataka na način koji je u skladu s ovim pravilima. Ako nam ne želite dati svoje osobne podatke tim davateljima usluga, nećete koristiti web stranice za transakcije.

(ii) Objavljivanje podružnica - Možemo dati ograničene osobne podatke našim podružnicama. Prije objavljivanja osobnih podataka, organizacija primateljica će se složiti s nama kako bi zaštitili privatnost vaših osobnih podataka na način koji je u skladu s ovim pravilima. Organizacije primatelja mogu koristiti vaše osobne podatke kako bi vam dali e-poštu ili druge informacije o svojim proizvodima i uslugama i drugim pitanjima.

(iii) provođenje zakona i zakonsko otkrivanje - možemo otkriti vaše osobne podatke državnoj instituciji koja je utvrdila svoje zakonito ovlaštenje za dobivanje informacija ili kada imamo osnovane razloge za vjerovanje da bi informacije mogle biti korisne u istrazi nezakonite aktivnosti ili da se pridržava sudskog poziva ili naloga ili naloga suda, osobe ili tijela nadležnog za prisiljavanje na proizvodnju informacija ili u skladu s pravnim pravilima o izradi zapisa i informacija, ili našem pravnom savjetniku.

10. Pristup vašim osobnim podacima - Možete zatražiti pristup vašim osobnim podacima i informacijama o našoj prikupljanju, korištenju i otkrivanju tih podataka, kontaktiranjem Kontaktirajte nas Podložno određenim iznimkama propisanim zakonom, dobit ćete razumni pristup vašim osobnim podacima , pravo na osporavanje točnosti i cjelovitosti podataka i mogućnosti da je izmijeni kako je prikladno. Možete nam pomoći da zadržimo točnost vaših podataka tako što ćete nas obavijestiti o promjenama vaših osobnih podataka.


OSTALA PITANJA

11. Natjecanja i promocije - Ako su natječaji ili promocije dostupne putem web stranice, primjenjiva pravila natječaja ili promocije mogu uključivati ​​pravila o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka. U onoj mjeri u kojoj ta specifična pravila u sukobu s ovim pravilima, pravila natječaja nadjačavaju tu politiku, u vezi s osobnim podacima prikupljenim u vezi s natječajem ili promocijom.

12. Druge web stranice - Web stranica može sadržavati veze na druge web stranice ili internetske resurse. Kada kliknete na jednu od tih veza, kontaktirate drugu web stranicu ili internetski resurs. Nemamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za te druge web stranice ili resurse niti ih nadziremo, niti ih prikupljamo, koristimo i otkrivamo vaše osobne podatke.

13. Bivši korisnici - Ako prestanete koristiti web stranicu ili dopuštenje za korištenje web stranice je ukinuto, možemo nastaviti koristiti i otkriti vaše osobne podatke u skladu s ovim pravilima s povremenim izmjenama. Međutim, ako želite da prestanemo slati neželjene poruke e-pošte i druge informacije, obavijestite nas na Kontakt

14. Promjene u smjernicama - Kako bismo mogli prilagoditi promjene na web stranici, mijenjati tehnologiju i pravni razvoj, imamo isključivu diskreciju za promjenu pravila s vremena na vrijeme bez prethodne obavijesti ili odgovornosti prema vama ili bilo kojoj drugoj osobi. Ovdje će biti objavljene nove verzije ove politike. Naša prikupljanja, upotreba i otkrivanje vaših osobnih podataka bit će uređena verzijom pravila koja je na snazi ​​u to vrijeme. Sukladno tome, prilikom korištenja web stranice trebali biste provjeriti datum ovog pravila i pregledati sve promjene od zadnje verzije.

SITE MAP
 • Klubovi 2019-20
 • Klubovi Dječji 2019-20
 • Svjetski kup 2018
 • Svjetski kup Dječji 2018
 • Ženska 2019-20
 • Klubovi 2018-19
 • Klubovi Dječji 2018-19
 • Ženska 2018-19
 • Klubovi 2017-18
 • Klubovi Dječji 2017-18
 • Ženska 2017-18