Your shopping cart is empty!

Manchester Unitedova životinja planira se povući iz reprezentaci

19/08/2018 0
Belgijska momčad dobro je nastupila u ruskom Svjetskom kupu prošlosti. Europske crvene vragove sve do polufinala, i na kraju osvojio treće mjesto. Kao glavni centar tima, Lukakuova je izvedba također jednoglasno potvrđena. Ali sada, Lukaku je počeo planirati povlačenje iz reprezentacije.
 
Lukaku je prihvatio intervju s Business Insiderom i izjavio kako se planira povući iz reprezentacije nakon Europskog kupa u 2020. godini. Lukaku je rekao: "Osjećam da će nakon Europskog kupa, zaustaviti. da dođem do polufinala, a zatim idem dalje na toj osnovi, sada sam 25 godina i nisam dosegla vrhunac. Želim se natjecati s mladima jer žele zgrabiti moju poziciju sada, ne želim ali nakon dvije godine vrijeme će biti njihovo. "
 
Lukakuove primjedbe i dalje su iznenađujuće. Treba napomenuti da čak i nakon dvije godine Lukaku ima samo 27 godina. To je još uvijek zlatno doba nogometaša. Očito je vrlo iznenađujuće što se momčad povukla iz reprezentacije tako rano. Ali za Manchester United ovo je očito dobra stvar. Bez pritiska događaja na reprezentaciji, igrači mogu dobiti više vremena za odmor, a korisno je produžiti svoju karijeru.