Your shopping cart is empty!

Manchester United bili su mudri da povuku utikač na Paulo Dybala

07/08/2019 0
Kad se u nedjelju navečer pojavila vijest da je Manchester United odlučio prekinuti pregovore o potpisivanju Paula Dybale Manchester United 18/19 dres, odmah je dobar dio njihovih navijača oborio u dubok očaj.
 
Ovo je jedan od navijača Uniteda koji su očajnički željeli vidjeti ovo ljeto; ona koja je došla s pravom dozom uzbuđenja.
 
25-godišnji Dybala, koji je u četiri sezone u Juventusu postigao 78 golova, pravi je talent svjetske klase i mogao je oraspoložiti Old Trafford.
 
Nije bio igrač kojeg su United aktivno tragali, ali kad je Juventus predložio da ga budu spremni zamijeniti za Romelu Lukakua, a obojica su vrijedna oko 80 milijuna funti, bili su zaintrigirani da nauče više.
 
U početku se činila realna šansa da će se dogoditi dogovor i da bi United mogao izbaciti neželjenog belgijskog napadača za Dybalu
 
United znaju da im još uvijek nedostaje istinske kreativnosti u posljednjoj trećini terena, a argentinski playmaker bio bi spremno rješenje.
 
No tijekom pregovora Junajted se počeo osjećati nelagodno u vrijeme vremena kad su poduzimali i zahtjeve koje su postavljali igrač i njegovo okruženje.
 
Izvješteno je da je Dybala tražio tjednu plaću u iznosu od oko 350 000 funti, što bi ga učinilo Unitedom najplaćenijim igračem, dok je njegov agent također tražio honorar od oko 13,7 milijuna funti.
 
Isplata prekomjerne plaće ne garantuje uspjeh kao što je Alexis Sanchez, za kojeg se procjenjuje da zarađuje oko 500.000 funti tjedno, dokazao svojim povratkom od 5 golova iz 45 utakmica otkako se pridružio Arsenalu prije osamnaest mjeseci.
 
Sveukupno, United je stekao izrazit dojam da Dybala nije pretjerano želio da im se pridruži, ali svjestan je da ga Juventus više ne traži, bio je spreman podnijeti poteze pod pogotovo, pogotovo ako se mogu udovoljiti njegovim zahtjevima za plaćom.
 
Budući da je opsjednut nezainteresiranim superzvijezdom, United je vratio previše loših uspomena na njihovo iskustvo s Angel Di Marijom.
 
U 2014. godini, iako je upravo pomogao Real Madridu da osvoji Ligu prvaka, španjolski klub prodao je Argentinca Unitedu za 59,7 milijuna funti.
 
U početku je Di Maria izgledala kao prekrasna kupovina, usitnjeni gol u Leicester Cityju bio je rano istaknuto, ali čim se jesen spustila, pojavio se da se povuče i igrao poput nekoga tko nikad nije htio biti na Old Traffordu.
 
Nakon jedne sezone nepopularnu Di Mariju raspakirani i razočarani United prodao je gubitkom Paris Saint-Germainu.