Your shopping cart is empty!

Juventus veznjak objašnjava utjecaj akcija nakon UEFA Lige prvak

02/11/2018 0
Juventus veznjak Blaise Matudi dijeli nevjerojatan uvid u Juventus 18/19 dresovi za nogomet promjenu mentaliteta prvaka Serie A koji je dobio od Cristiana Ronalda.
 
Ronaldo, 33, stigao je u Juve u sezoni s klubom tražeći ambiciju da konačno okonča svoju suzu Lige prvaka.
 
Unatoč njegovoj dobi, Ronaldo je naredio ligu i transfer klubova iz Real Madrida, ostavivši nasljedstvo kao stalnog rekordera s četiri naslova Lige prvaka u devet sjajnih godina.
 
Iako su bile rezervirane za njegov potencijalni utjecaj iz sekcija u medijima, s tvrdnjama da je on izvan svog vrha - Matuidi je osvjetljavao samo određenje petogodišnjeg dobitnika Ballon d'Or - koji je zaražio svoju momčad zvijezda ,
 
"Ronaldo čini momčad dobro, s njim se osjećaš jači, dopušta timu da igra bolje s loptom, i on je vođa", rekao je RMC. "Vratili smo se iz Manchestera avionom i bili smo jako umorni.
 
"Sljedećeg jutra pronašao sam ga u teretani, a on mi je rekao da mora nastaviti raditi. On je 33-godišnjak, ali on je doista primjer."
 
Ronaldo je osvojio sedam golova i registrirao pet asistencija u deset ligaških utakmica otkad je ušao u talijanske utrke u prijavljenom £ 105 transferu iz Los Blancos.