Your shopping cart is empty!

Fodenovom glavom, City se osvetio Tottenhamu

07/11/2019 0
Nakon ludila u srijedu, City i Tottenham ponovno su se sukobili u Manchesteru. Nakon onoga što se dogodilo u četvrtfinalu Lige prvaka, domaću je ekipu obuzela želja za revanšima. Iako su pobijedili 4-3, ispali su iz BL-a, oduzevši im svoj peti rezultat u 94. minuti na presudu video suca.
 
Međutim, sličnu dramu bilo bi šteta očekivati ​​od utakmice Premier lige ...
 
No, prosjek gola za 5. minutu bio je baš onakav kakav je bio tri dana ranije. Sergio Agüero vratio je loptu vratara Phil Fodenu (1-0). Time je 18-godišnji vezni igrač postao prvi strijelac gola u Gradu nakon 2000. godine i treći najmlađi u Premier ligi koji je postigao gol.
 
Skok je imao više šansi za Manchestera, Bernardo Silva mogao je zabiti dva gola, ali Paulo Gazzaniga, koji je zamijenio Huga Llorisa, bio je i dobro raspoložen i dvaput obranio.
 
Ni nakon preokreta Tottenham nije mogao promijeniti taktiku, Londončani su se nadali protunapadu, ali Ederson više nije imao ništa protiv. Nisu mu trebali ozbiljni podvizi ...
 
Spursi su postigli samo sedam bodova u ligi u odnosu na ostalih šest (samo Manchester United ima lošiju ravnotežu: šest bodova), dok je Manchester City sada 21 bod.
 
Gradski batin (srijeda utakmica protiv MU) također će zaraditi bodove 22, 23, 24 za ispadanje iz Cityja BL.