Your shopping cart is empty!

Cristiano Ronaldo osvaja Udinese kako bi zadržao Juventus na 100

07/10/2018 0
Cristiano Ronaldo pomogao je Juventusu da zadrži svoj savršeni početak sezone s ciljem u Udinama na kraju tjedna zasjenjenog ponovnim otvaranjem policijske istrage zbog optužbe za silovanje protiv Portugala.
 
Rodrigo Bentancur osvojio je otvaranje, a Juventus je osvojio 10 pobjeda iz 10 natjecateljskih utakmica i preselio se na 24 poena u Serie A, devet uoči drugog mjesta u Napulju koji je nedjeljom domaćin Sassuola. No, Ronaldo - koji negira silovanje Kathryn Mayorga u Las Vegasu 2009. godine - bio je u središtu pažnje u prvoj utakmici jer je policija u Americi odgovorila na tvrdnje u njemačkom časopisu Der Spiegel. Portugalski je naprijed pobijedio 2-0.
 
Urugvajski vezni igrač Bentancur bio je njegov prvi od pridošlice u Juventusu na početku prošle sezone, dok je Ronaldo zauzeo svoje mjesto u četvrtom mjestu od njegovog premještanja iz Real Madrida.
 
"S tehničkog gledišta to je bila jedna od naših najboljih utakmica, puno stvaranje i davanje vrlo malo", rekao je trener Juventusa, Massimiliano Allegri. "Ovo je prvi put ove sezone imamo dvije utakmice bez priznavanja cilja i to je pozitivno. Danas smo prošli loptu vrlo dobro [i] brže. "
 
Juve je dominirao pola sata i propustio u 33. minuti, dok je Bentancur udario João Cancelo s desne strane i krenuo u krivulju Portugalca.
 
Četiri minute kasnije, Mario Mandžukić je osvojio Juventus 18/19 dresovi za nogomet labavu loptu u kaznenom prostoru i prebacio loptu za Ronaldo da otvori otrovnu vožnju pored Simone Scuffet.
 
Antonin Barak pogodio je post za Udinese i Kevin Lasagna imao je metak izbrisan s linije obje strane poluvremena, ali u suprotnom, Juventus je nastavio dominirati. Federiku Bernardeschiju i Ronaldu zabranjeni su daljnji ciljevi Scuffeta, koji su također prebacili Cancelo na križ.